Ionut are un trecut amoros colosal! Cu cate femei s-a iubit pana sa o cunoasca pe Ioana Tufaru!

La 46 de ani, barbatul care o face fericita pe Ioana Tufaru, are un istoric al cuceririlor foarte lung. Tatal lui Ionut dezvaluie secretul fiului lui: e dotat!

Ioana Tufaru anunta, la inceputul anului, ca si-a gasit sufletul pereche. Atat de aprinsa a fost flacara dintre cei doi, incat, peste patru luni, cei doi urmeaza sa devina parinti. Daca despre viata sentimentala a Ioanei nu se pot scrie multe lucruri, in ceea ce-l priveste pe Ionut lucrurile stau total invers. Tatal lui a povestit, intr-un interviu acordat pentru CANCAN.ro, ca baiatul lui a fost un mare crai.

“A sarit din craca in craca. A cunoscut o fata, mi-a placut de ea, mica de statura, insa nu-si terminase liceul. A stat la noi, iar la un moment dat i-a venit bazdacul ca Ionut nu mai venea acasa si fata a vrut sa plece. Eu i-am zis sa stea pana isi termina scoala. Dupa aceea, ea s-a casatorit, are si copii. Ionut a tot avut relatii pasagere.”, spune Gabriel Mardare, tatal lui Ionut.

Relatii cu unele „cucoane” de la uzina Republica

In plus parintele iubitului Ioanei Tufaru sustine ca fiul lui si-ar fi cucerit partenerele cu… barbatia sa. Acesta a mai dezvaluit ca, in trecut, l-a surprins pe Ionut si cu niste “cucoane” de la fabrica Republica, unde a fost angajat.

“Da, a avut mai multe iubite, adica a sarit si din craca in craca, n-a fost problema cum s-ar spune, ca orice barbat. Fratele lui imi zicea “tata, p`asta micu` l-ai inzestrat mai mult decat pe mine… la barbatie”, a mai spus Gabriel Mardare.

Ioana Tufaru si-a cucerit iubitul cu sufletul ei

Pe de alta parte, Ionut sustine ca fiica Andei Calugareanu l-a cucerit cu… sufletul ei. Cei doi amorezi vor pasi, luna viitoare, in fata ofiterului starii civile.

“M-a atras sufletul Ioanei, caracterul ei, e un suflet aparte.”, isi descrie Ionut viitoarea sotie.

sursa: cancan.ro

loading...